Sale

Arbor Foundation 159MW Rocker snowboard 2020 AM

De Arbor Foundation snowboard is een snowboard van hoge kwaliteit met stijl op instapniveau. Het is het perfecte board voor rijders die hun snowboard skills naar een hoger niveau willen tillen. De kenmerkende combinatie van Parabolic Rocker en Grip Tech contactpunten stelt je in staat om gemakkelijk bochten in en uit te sturen met behoud van solide edge-control op elk terrein. De kern is van duurzaam geproduceerd Populier en Paulownia hout. De Foundation is dichtgesealed met gerecyclede staalkanten

- FSC-gecertificeerde Highland Core - gebouwd met een 1:2 populier-naar-Paulownia-mix voor prestaties, duurzaamheid en rendement.
- Geëxtrudeerde base - Sterke en onderhoudsarm.
- Biax Glassing - Een biax over biax lay-out die is ontworpen voor op het park en op straat geïnspireerd bergbeklimmen. Creëert ook een goed leerplatform.
- 2x4 10-pack inserts
- Een 360 graden, volledig omhulde sidewall, die het opvullen van de tip elimineert, terwijl het hele snowboard effectief bij elkaar wordt gehouden. Een technologie die ongelooflijk nauwe toleranties levert voor een verbeterde levensduur en duurzaamheid van het board.
- Gerecycleerde stalen randen - Onze zeer duurzame, gerecyclede stalen randen belichamen twee van de belangrijkste waarden van onze Arbor: kwaliteit en duurzaamheid.
- Drie jaar garantie - We staan achter de kwaliteit en constructie van elk Arbor snowboard met een uitgebreide garantie van 3 jaar
- Wend Natural Wax - Alle Arbor Snowboards komen van de werkvloer klaar voor de pistes met Wend Natural Wax
- Afgesteld in de fabriek - We stemmen de contactpunten van de tip en tail op al onze snowboards af voor een catch vrije rit voordat ze de fabriek verlaten.
- Gerecycled ABS - Wanneer een plastic alternatief niet beschikbaar is, zoals in het geval van ABS-sidewalls, doen we ons best om te kiezen voor een gerecycled materiaal om de duurzaamheid van onze producten te verbeteren.

 

Op voorraad
SKU
20992
Aanbiedingsprijs € 379,95 Normale prijs € 399,95
Arbor Foundation 159 mid wide System Rocker snowboard 2020 all mountain
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Arbor Foundation 159MW Rocker snowboard 2020 AM