Sale

Nidecker Escape snowboard AM

<i> "Ideaal voor een plezierig dagje uit op de berg" </i>

De Nidecker Escape is geïnspireerd op de duurdere all mountain modellen van Nidecker, maar is vergevingsgezinder en comfortabeler. Het beschikt over een toplaag van essen houtfineer voor extra reactievermogen en absorptie; volledige positieve camber tussen de contactpunten; onze Premium Sandwich-constructie voor veel kracht, reactievermogen, pop- en schokabsorptie, het resultaat van het gebruik van geavanceerde materialen zoals carbon en Kevlar®. Het board heeft een extreem sterke, gesinterde N7000-base geproduceerd met koolstof nanodeeltjes voor exceptionele glij-eigenschappen.

- Bergprofiel: All Mountain
- Camberprofiel: Natural Camber
- Vorm: directioneel
- Dual Plus -Onze standaard 90 ° biaxiale glasvezel is ontworpen om een ​​vergevingsgezinde rit en voorspelbare torsie flex te bieden. Het is bomvrij, betrouwbaar en perfect voor alle soorten terrein en rijders.
- Master Core - De Master Core-constructie is een product van onze lange geschiedenis van experimenten in materialen en houtbewerking. Het is de perfecte harmonie van verschillende houtdichtheden en variëteiten (populier, beuken, sparren en paulownia), wat resulteert in een superieure gewicht-prestatie-vermogenverhouding en een ultrasterke, extra responsieve, lichtgewicht kern.
- Basis: N-7000 gesinterd - exclusief ontwikkeld voor Nidecker, de N-7000 is een extreem sterke, gesinterde basis met toegevoegde koolstof nanodeeltjes die uitzonderlijke glijdende beweging bieden.
- Premium Sandwich - Deze constructie van het volgende niveau verhoogt de kracht en respons van onze standaard sandwichproductie. Het toevoegen van geavanceerde materialen zoals Carbon en Kevlar® geeft het bord meer pop en verbeterde schokabsorptie.
- Flex: gemiddeld 5/10
- Taillebreedte: 25,5 cm,
- Setback: 3,0 cm
- Rijder gewicht: 156 cm: 60-75 kg 162W cm: 75-90 kg

Op voorraad
SKU
21083
Aanbiedingsprijs € 349,95 Normale prijs € 399,95
Nidecker Escape snowboard All montain
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nidecker Escape snowboard AM