Nieuw

Nitro Rambler heren snowboardbinding blood 2020

De Nitro Rambler snowboardbinding heeft een pro-level technologie en een ergonomische comfort voor freestyle progressie in het buiten het park. De Transmission base biedt een compleet verstelbare pasvorm voor comfortabele hiel ondersteuning met iedere schoen en in ieder terrein. Een goede dag op de berg start met comfort, de Ergo Rambler Highback EVA demping, het 3 gekantelde voetbed en de Perfect Fit ankle strap zorgen hier de hele dag voor.

Highback: De Ergo Highback heeft een asymmertrisch design en ondersteunt bij harde landingen, maar heeft tegelijkertijd voldoende flex voor je freestyle moves.

Base: De uit twee delen bestaande binding kan je makkelijk afstellen om hem perfect te laten aansluiten op je boots. De EVA Base Dampening dempt harde klappen en beschermt je kniën. Het 3° gekantelde voetbed positioneert je lichaam in de meest natuurlijke en ergonomische positie op het board. De Board Saver Technologie is de lucht demping onder de baseplate, die bedoeld is om de topsheet van je board te beschermen

Straps: De Perfect Fit Ankle Straps zijn heel comfortabel en zorgen voor een gelijke flex over de enkel. Met de B.E.S.T. Convertible Toe Strap maakt het niet uit of je je toestrap liever over of voor je boot laat lopen, deze toestrapt past naadloos op elke snowboardboot en geeft je een veilige en stevige fit. De met roestvrij stalen kabels versterkte verbindingen aan de binnenkant van de ratels en connector straps - geen stretch, geen breuk. Gemakkelijke entree gespen en ratels zijn S gevormde ratchetstraps die uit de buurt blijven wanneer je in de binding stapt. De brede gesptrechter helpt je de ratchets te begeleiden voor een ultra snelle, nauwkeurige greep van je gespen.

- All mountain
- Flex: 6/10
- Level: Intermediate

Op voorraad
SKU
21179
€ 199,95
Nitro Rambler heren snowboardbinding 2020 bloedrood
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nitro Rambler heren snowboardbinding blood 2020